Havas PR pracuje pro český Google

Logo  Havas PR

Logo Havas PR Zdroj: archiv

Havas PR Prague zahájila v lednu spolupráci s novým klientem Google ČR, kterému v Česku zajistí komplexní PR služby. Do tendru šla s dvacetiletou zkušeností v oboru.

Havas zvítězil v tendru vyhlášeném Googlem loni na PR služby pro podporu vztahů s médii a spolupráci na PR kampaních v České republice. Se svou téměř dvacetiletou zkušeností na trhu bude agentura zajišťovat pro českou pobočku Google komplexní služby v oblasti public relations.

„Pro Google jsme vyčlenili seniorní tým PR konzultantů se zkušenostmi s korporátní, produktovou i krizovou komunikací,“ říká ředitelka Havas PR Kateřina Wheeler. „Jako síťová agentura máme tu výhodu, že můžeme při své práci čerpat i ze zkušeností našich polských kolegů, kteří se společností Google již úspěšně spolupracují,“ doplňuje Wheeler.

Ředitelka Havas PR Kateřina WheelerŘeditelka Havas PR Kateřina Wheeler | archivŘeditelka Havas PR Kateřina Wheeler: „Pro Google jsme vyčlenili seniorní tým PR konzultantů.“

Agentura při tendru využila své zkušenosti v komunikaci s lifestylovými médii, ve kterých se jí podařilo již v minulosti popularizovat technická témata. Pracovala např. pro společnosti AVG Technologies, LG Electronics či O2.

Havas má rovněž široké zkušenosti s krizovou a korporátní komunikací, které zajišťuje např. pro společnost Westinghouse Electric Company či TPCA.