Havas PR Prague vytvořilo putovní výstavu pro sdružení Antimeningokok

Kampaň sdružení Antimeningokok

Kampaň sdružení Antimeningokok Zdroj: archiv

Pacientské sdružení Antimeningokok, jehož zakladatelkou je Andrea Brzobohatá, vytvořilo ve spolupráci s Havas PR Prague osvětovou kampaň na meningokokové onemocnění.

Ve spolupráci s fotografem Adamem Holým vznikla série fotografií pod názvem „Nepodléhejte iluzi, že se Vás to netýká!“. V pražském NC Eden byla zahájena nevšední výstava netradičních pohyblivých fotografií vyrobených formou lentikulárního tisku, na nichž jsou zobrazeny pacientky, které přežily meningokokové onemocnění.

Pacientské sdružení Antimeningokok, jehož zakladatelkou je Andrea Brzobohatá, se nevšedním způsobem snaží šířit povědomí o této nebezpečné a zákeřné nemoci. Výstava se po 14 dnech přesune do dalších měst jako Brno, Plzeň či Karlovy Vary. V plánu je i zastávka v budově Parlamentu ČR.

Agentura Havas PR Prague poskytuje sdružení Antimeningokok PR podporu, zorganizovala tiskovou konferenci k výstavě a je i autorem netradiční kreativní kampaně. Další využití fotografií se chystá například na plazmových obrazovkách v budově Škodova paláce. Výstava je pořádána pod záštitou hlavního města Prahy.