Heineken spouští kampaň s Bondem

Heineken v nové bondovce

Heineken v nové bondovce

Značka Heineken spustila v souvislosti s nadcházející premiérou bondovky Skyfall novou televizní a digitální kampaň. Daniel Craig se jako tajný agent představí i v interaktivní kampani, která úzce navazuje na televizní reklamu. Na diváky čeká celá řada zkoušek, které je přivedou ke kufříku, jehož obsah musí chránit před nelítostnými protivníky Jamese Bonda.

Interaktivní kampaň vznikla ve studiích Shepperton Studios a vzdává hold Jamesi Bondovi i předchozím filmům o něm. Předlohou pro vlakové vozy byly klasické bondovské scény z dílny Kena Adama a v celé reklamě se objevují repliky rekvizit z předchozích filmů.

Televizní spot s Jamesem Bondem je možné vidět i u nás. Do televize se tento spot dostane v druhé polovině října. Vysílat jej budou Nova, Nova Cinema a Prima Cool, k vidění bude i na internetu nebo v kinech Cinema City. Celý spot se váže k už dvacátému třetímu filmu o Jamesi Bondovi Skyfall, jehož česká premiéra bude 26. října v Praze a Brně.

Podívejte se na nový spot Heinekenu:

K celé „bondovské“ kampani budou probíhat také soutěže. „V Rádiu Express a Dance rádiu mohou posluchači vyhrát lístky na pražskou premiéru filmu, soutěžit se bude i na Facebooku. V obchodní síti budou na kampaň na vybraných místech upozorňovat stojany a různé reklamní předměty. V některých obchodech Tesco se bude prodávat i speciální litrová láhev limitované edice Bond,“ říká ke kampani brand manažer Heinekenu Richard Gažo.


Další aktivity Heineken plánuje v provozovnách, kde se točí jeho pivo. „Za dvě piva soutěžící získá brýle a los, na který může vyhrát VIP pozvánku na světovou premiéru filmu do Amsterodamu, lístky na premiéru do Prahy a vstupenky na 007 párty s DJ hudbou a motivy bondovské tematiky, která se uskuteční 26. 10. v klubu Mecca,“ doplňuje Richard Gažo. Vyhrávat se budou i speciální plnicí pera.

Partnerství značky Heineken s Jamesem Bondem není žádnou novinkou. Důkazem jsou filmy „Zítřek nikdy neumírá“, „Jeden svět nestačí“, „Dnes neumírej“, „Casino Royale“ a „Množství útěchy“.