Hobbymarkety nabízejí povodňové slevy

Skupina dobrovolníků v centru města

Skupina dobrovolníků v centru města Zdroj: Michael Tomes

Společnosti Hornbach a Obi nabízejí pomoc lidem, které zasáhla velká voda. Dvacetiprocentní slevu na veškerý sortiment u nich může získat každý, kdo doloží, že pochází z poškozené oblasti.

Téměř současně dorazily zprávy z hobbymarketů Hornbach a Obi o dvacetiprocentních slevách, které jsou připraveny pro občany postižené velkou vodou. Pro uplatnění slevy je nutné potvrzení obecních nebo městských úřadů, že poškozený byt či dům se nachází v oblasti postižené povodní.

„Naším cílem je co nejvíce ulevit občanům České republiky, kteří byli v uplynulých dnech postiženi povodní. Potvrzením obecních úřadů o zasažení povodní se chceme vyvarovat případům, kdy by sleva nepomáhala přesně tam, kde je jí nejvíce třeba,“ říká generální ředitel OBI Česká republika Ralf Pohl.

„Nejedná se o žádnou reklamní, prodejní či slevovou akci. Hornbach stále zůstává věrný své filozofii trvale nízkých cen. Mnoho lidí po povodních však čeká náročná práce, například odklízení bahna, vysoušení sklepů a obytných částí, dezinfekce či malování zdí. Všem, kteří se znenadání ocitli v takto tíživé situaci, se snažíme pomoci,“ říká Helena Ševčíková ze společnosti Hornbach.