Hvězdou 3D reklamy je chladicí půllitr Kozel

Hvězdou 3D reklamy je chladicí půllitr Kozel

Hvězdou 3D reklamy je chladicí půllitr Kozel

Absolutním vítězem soutěže Hvězda 3D reklamy 2012 se stal chladicí plastový půllitr navržený pro pivovar Kozel. Pro svého klienta Plzeňské pivovary ho vyrobila společnost iMi Partner.

Vítězný plastový chladicí půllitr má dvojitou stěnou vyplněnou gelem. Pivo v namraženém půllitru vydrží studené výrazně delší dobu i na přímém slunci a tak si zachová svoji chuť. Půllitr byl jednou z garantovaných výher ve spotřebitelské soutěži značky Kozel.

K zajímavostem 13. ročníku soutěže patřil První ekologický tisk v ČR přihlášený společnosti OP Tiger a speciální technologie potisku květin a potravin od společnosti Mluvící růže CZ. Jednou z prací, která byla oceněna ve více kategoriích, je taška Dakarské dobrodružství vyrobená z plachty závodního kamionu Karla Lopraise. Tento předmět přihlásila společnost Respiro Upcycled Alchemy.

Speciální technologie potisku květin a potravin od společnosti Mluvící růže CZSpeciální technologie potisku květin a potravin od společnosti Mluvící růže CZ

Ve zvláštní kategorii „Reklamní předmět 3. milénia“, která je určena pro dosud nerealizované návrhy reklamních předmětů a své práce do ní přihlašují nejčastěji studenti vysokých škol výtvarného zaměření, zvítězil exponát s názvem Just! Pen. Jedná se o návrh nového typu víceúčelové psací potřeby, která by mohla nahradit jak popisovací fixy, tak i křídy, voskovky a dokonce i propisovací tužky. Návrh přihlásila společnost De Novo.

Ve zvláštní kategorii „Reklamní předmět 3. milénia“ zvítězila práce s názvem Just! PenVe zvláštní kategorii „Reklamní předmět 3. milénia“ zvítězila práce s názvem Just! Pen

Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže proběhlo v rámci doprovodného programu Reklama Polygraf, který se koná na výstavišti PVA v Letňanech. V soutěži Hvězda 3D reklamy se hodnotí nejlepší reklamní předměty, které byly na českém trhu použity v loňském roce.