I manažeři potřebují diplom. Ale jaký?

I manažeři potřebují diplom. Ale jaký?

I manažeři potřebují diplom. Ale jaký?

Pryč jsou ty doby, kdy jste se k vedení firmy mohli dostat bez kvalitního vzdělání. Pokud chcete obstát v řídící funkci a otevřít si dveře o patro výš, s titulem to půjde mnohem snadněji. Zvláště, pokud míříte za hranice.

Nemusíte hned dávat výpověď, zařadit se do fronty čerstvých maturantů ani dělat těžké přijímačky. Mezinárodně uznávaný titul MBA, který je pro funkci manažera klíčový, můžete získat i v Čechách. Za pár měsíců a distanční formou.

MBA: titul, který otevírá dveře

Manažeři málokdy potřebují ke své práci teoretické znalosti, které poskytují tradiční vzdělávací instituce. Potřebují praktické zkušenosti a rady, díky kterým mohou svou práci vykonávat kvalitněji a efektivněji. Proto se na začátku 20. století začal z USA do celého světa rozšiřovat vzdělávací program Master of Business Administration, který splňuje potřeby manažerů, podnikatelů a dalších profesionálů, kterým tradiční způsob vysokoškolského vzdělávání nepřináší požadované výsledky.

Titul MBA je dnes uznávaný po celém světě a manažerům otevírá dveře, které jiný typ vzdělání nechává zavřené.

Kam pro titul MBA?

Ústav práva a právní vědy, o.p.s. působí na trhu již 12 let a nabízí široké portfolio studijních programů MBA, LL.M., BBA, DBA, MPA a nově také MSc. Modifikaci studijního programu si můžete vybrat na míru: od PR a marketingu, přes finanční management až po komerční právo či pojišťovnictví.

Tip: Poplatek za studium na Ústavu práva a právní vědy, o. p. s. můžete splácet bez navýšení ceny. A pokud se ke studiu přihlásíte ve dvou, získáte slevu 7.000 Kč.

Během 12-14 měsíců distančního studia zprostředkuje setkání se špičkovými lektory z univerzitní, privátní i mezinárodní sféry a zajistí, že všichni absolventi odcházejí vybaveni především praktickými zkušenostmi, které při výkonu svého zaměstnání skutečně potřebují.

Srovnejte krok se světem a získejte prestižní manažerské vzdělání i vy!