IEA má na shortlistu 37 prací

IEA 2011

IEA 2011

Soutěž posuzující efektivitu a obchodní přínos internetových řešení Internet Effectiveness Awards zná shortlisty nominací postupujících do druhého kola hlasování odborné poroty. Ta letos hodnotila rekordní počet přihlášených prací. Do soutěže bylo zařazeno celkem 88 projektů v 12 dostupných kategoriích.

Do druhého kola nakonec postoupilo 37 řešení, ze kterých porota zvolí vítěze všech kategorií a v závěru poté i celkového vítěze Grand Prix IEA 2011.

Již tradičně byl mezi přihlašovateli největší zájem o kategorii Ocenění za inovace, kde se sešlo téměř na čtyři desítky prací. V ústraní však nezůstaly ani zbývající kategorie, např. Nejlepší využití sociálních sítí a virálního marketingu se 17 nominacemi nebo Nejlepší portál s 19.

Zájem byl i o nově zavedené kategorie oceňující Nejlepší mediální kampaň nebo Nejlepší mobilní aplikaci a použití mobilního marketingu.

„Ve velké konkurenci kvalitních řešení je velkým úspěchem už postup na shortlist. Všem postupujícím proto gratulujeme k tomuto dílčímu vítězství,“ uvedl Michal Kříž, prezident pořádající Asociace.BIZ

Výsledky letošního ročníku budou vyhlášeny na slavnostním galavečeru 27. září v Paláci Lucerna. Řešení postupující na shortlist lze najít na stránkách soutěže Iea.cz.