Jágr pro Sazku v posteli nebo jako hasič

Nové spoty Sazky s Jaromírem Jágrem poběží od soboty

Nové spoty Sazky s Jaromírem Jágrem poběží od soboty

V neděli 11. března startuje Sazka další fázi své reklamní kampaně. Představí se v nich znovu Jaromír Jágr, tentokrát v posteli nebo v záchranářském.

V neděli 11. března startuje Sazka další fázi své reklamní kampaně. V hlavní roli nových spotů se znovu představí tvář Sazky Jaromír Jágr. Poté, co si Jágr zahrál na Santu nebo poslíčka s pizzou, ho diváci uvidí v dalších rolích na podporu jednotlivých her Sazky.

Spot Dort je zaměřený na podporu hry Euromiliony a Jaromír Jágr v něm poodhalí svoje akční a záchranářské touhy. Naopak velmi odpočinkový spot Postel bude propagovat číselnou hru Šťastných 10 a osloví ty, kteří si ráno nebo během dne rádi pospí. Zároveň s těmito spoty bude přibližně do poloviny dubna stále probíhat Rozvoz pizzy, který seznamuje veřejnost s jackpotem Sportky.

Nové spoty byly, stejně jako ty předchozí, natočeny ve Philadelphii a budou vysílány na televizních stanicích TV Nova, Nova Cinema, Prima family, Prima Cool, Prima Love a TV Barrandov. Kreativní koncept vznikl v agentuře Proximity, produkci zajistila společnost Starlite. Režie obou spotů se opět ujal Petr Němeček.

„Vzhledem k úspěchu předešlých spotů, který potvrzují naše současné tržby, jsme se rozhodli pokračovat v duchu sloganu Vyhrajte a dělejte už jen to, co vás opravdu baví,“ říká marketingová a obchodní ředitelka Sazky Jana Studničková. Nové spoty jsou pokračováním intenzivní reklamní kampaně, kterou Sazka sázková kancelář zahájila 2. listopadu minulého roku a podle informací od zadavatele se už připravuje další spot opět v hlavní roli s Jaromírem Jágrem.