Jírovec se stal šéfem Allegra

Jan Jírovec

Jan Jírovec Zdroj: red

Novým Country Managerem pro české Allegro se stal Jan Jírovec, který ve společnosti doposud zastával pozici Business Development Director. Dosavadní ředitel Allegro Group CZ Jakub Havrlant v těchto dnech odchází ze své pozice.

Před působením v Allegro Group pracoval Jan Jírovec pro platební bránu PayU, kde byl zodpovědný za vytváření nových obchodních příležitostí v segmentu e-commerce, rozvoj vztahů s finančními institucemi a vývoj nových produktů. V minulosti působil mimo jiné v BSC Praha, kde byl zodpovědný za vedení divize bankovních systému ve východní Evropě a severovýchodní Asii. V oblasti Internet/IT/Software působí již více než deset let.

Internetový podnikatel Jakub Havrlant vedl Allegro od jeho založení na českém trhu v roce 2010. V minulosti založil například projekt Bezrealitky.cz, který úspěšně prodal právě Allegro Group. Jakub Havrlant se po odchodu z Allegro Group hodlá zaměřit na vlastní investiční projekty.

Allegro provozuje na českém internetu řadu úspěšných projektů včetně nákupního rádce Heureka.cz, obchodního portálu Aukro.cz, ubytovacího portálu Hotel.cz nebo výrobce e-shopů Netdirect.