Kurka z Avonu jde do vedení Asociace osobního prodeje

Michal Kurka, Avon

Michal Kurka, Avon

AOP zvolila nového člena představenstva a současně oznámila vstup do Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR.

Finanční ředitel společnosti Avon Cosmetics Česká republika Michal Kurka v představenstvu Asociace nahrazuje svého kolegu Rodriga Contrerase, který svoji činnost v České republice ukončil.

Nové složení představenstva AOP:

Mirek Kopřiva, předseda (generální ředitel Oriflame Česká republika)
Jan Stránský, místopředseda (manažer pro vnější vztahy Amway Česká republika)
Michal Kurka, člen představenstva (finanční ředitel Avon Cosmetics Česká republika)

Asocice osobního prodeje vstupuje do AMSP

Spolupráce s AMSP vychází z toho, že prodejci, kteří nabízejí výrobky členských firem Asociace osobního prodeje, jsou z 90 procent drobní podnikatelé a živnostníci. Právě jejich zájmy má AMSP účinně hájit.

V současné době se AMSP orientuje na sektorovou politiku, která chce jednotlivým oborům zajistit účinnější reprezentaci a odpovídající odbornou podporu. Připravuje se založení sekce obchodu a cestovního ruchu, kde je místopředseda AOP Jan Stránský součástí vedení projektu. Zároveň je Jan Stránský členem představenstva AMSP.

„Spolupráce s AMSP byla logickým krokem. Společně chceme hájit zájmy drobných podnikatelů a živnostníků. Prodejcům, kteří spolupracují s členy AOP, tak nabídneme ještě kvalitnější servis,“ říká Jan Stránský, místopředseda AOP a člen představenstva AMSP.