Letošní IEA ovládly Výmoly

IEA

IEA

Letošní ročník Internet Effectiveness Awards vyvrcholil v úterý 27.9. slavnostním galavečerem v Paláci Lucerna. Trofej pro celkového vítěze Grand Prix si odnáší portál Výmoly 2011, který vyhrál i oborovou kategorii Auto Moto.

Mezi nejúspěšnější se zařadila také společnost Asiana, která dokázala zvítězit hned ve třech kategoriích s projektem Letuška.cz nové generace a souvisejícím platebním centrem.

Dvě vítězství si odnáší portál na podporu dárcovství Darujsprávně.cz od OgilvyInteractive a aplikace TAXIcheck od agentury Et netera.

„Mobilním aplikacím se v letošním ročníku IEA opravdu dařilo, vždyť kromě zmiňovaného nástroje na kontrolu nepoctivých taxametrů, který si kromě ceny za nejlepší mobilní aplikaci odnesl i ocenění za inovace, uspěla i aplikace České pojišťovny k ohlášení dopravní nehody s pojistnou událostí a portál mobilního sázení sázkové kanceláře Fortuna,“ uvádí Michal Kříž, prezident Asociace.BIZ, která soutěž spoluorganizuje.

„Letošní ročník tak ukázal, že propojení mobilních řešení se světem internetu je trendem dnešní doby a do budoucna příslibem kvalitních a inovativních projektů využívajících všech předností současných telefonů.“

Kompletní výsledky najdete na: http://www.iea.cz/