Marketing a design si podají ruce ve Zlíně

Logo Zlin design weeku 2015

Logo Zlin design weeku 2015 Zdroj: archiv

Ve Zlíně se příští týden bude konat projekt Zlín design week. Na konferenci o propojení designu a marketingu vystoupí například designér Maxim Velčovský nebo ředitel Tonu Jan Juza.

Od 20. do 24. dubna proběhne Zlín design week, který pořádají studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.

Součástí programu je konference propojující design a marketing, která se bude konat 21. a 22. dubna ve Velkém kině ve Zlíně. Odborníci z obou oborů představí svůj pohled na často opomíjené téma značka – design – příběh.

Do Zlína bylo pozváno přes deset světových a českých designérů a marketingových odborníků, kteří budou mluvit o důležitosti promyšlené spolupráce svých oborů. Mezi řečníky konference budou osobnosti v oblasti designu a marketingu, například designér Maxim Velčovský, kritička české módní scény Veronika Ruppert nebo marketingový ředitel firmy Ton Jan Juza. Po každé přednášce proběhne diskuze s návštěvníky konference.

„Doposud se o tomto tématu moc nemluvilo, a právě to chceme prostřednictvím konference změnit. Naším cílem je představit zajímavé příběhy, ve kterých dali lidé prostor kreativitě v komunikaci a vytvořili silné a smysluplné značky. Naše pozvání přijalo mnoho zajímavých lidí z branže, takže doufám, že náš dvoudenní program bude pro návštěvníky inspirativní a motivující“, říká Petra Čížková, manažerka konference.