Míla Knepr: Z Mark/BBDO do WMC/Grey

Míla Knepr

Míla Knepr

V reklamní agentuře Mark/BBDO dochází k zásadním změnám v nejvyšším vedení. Pozici Client Service Director opustil Míla Knepr a na jeho místo přichází šéf mediální agentury Vizeum Ondřej Zahořík. Míla Knepr zaujal nejvyšší post v agentuře WMC/Grey.

Míla Knepr opouští agenturu po deseti letech, do Mark/BBDO nastupoval už v roce 2002. V letech 1992 až 2002 pracoval v Leo Burnett. Knepr nenásleduje svoje bývalé kolegy z Mark/BBDO – Jiřího Žižku, Štěpána Tyllera nebo Filipa Matějku do Lowe Praha, ale v těchto dnech byl jmenován Managing Directorem agentury WMC/Grey.

Ondřej ZahoříkOndřej Zahořík

Ondřej Zahořík se do Mark/BBDO vrací po několikaleté pauze. K 6. 8. nastoupil na pozici Executive Director a Client Service Director a podle informací z Mark/BBDO „bude úzce spolupracovat s generálním ředitelem agentury Petrem Topinkou“. Od roku 1993 působil v agenturách patřících do skupiny Omnicom Group. V Mark/BBDO zastával pozici ředitele oddělení médií a od roku 2000 fungoval jako Client Service Director v OMD, následně stál ve vedení mediální agentury PHD. V posledním roce vedl mediální agenturu Vizeum (Aegis Media).