Muhammad Ali pózoval pro Louis Vuitton

Louis Vuitton

Louis Vuitton

Další světovou osobností, která se představí v reklamní kampani Core Values značky Louis Vuitton, je jedna z nejslavnějších sportovních legend světa, boxer Muhammad Ali.

Muhammada Aliho pro značku Louis Vuitton nasnímala fotografka Annie Leibovitzová. Fotografování probíhalo v Aliho domě v Arizoně: Ali sleduje pyšně svého vnuka, který s boxerskými rukavicemi a se vztyčenou hlavou stojí, jakoby čekal na vstup do ringu. Vydává se chlapec po stopě svého slavného dědečka? Pod fotografií je titulek: „Některé hvězdy vám ukážou cestu. Muhammad Ali a vycházející hvězda. Phoenix, Arizona.“

Louis VuittonLouis Vuitton

Reklamní kampaň s Muhammadem Alim se objeví od 15. června 2012 v mezinárodních titulech. Dva dny před kampaní v tisku se objevila exkluzívně na webových stránkách optimalizovaných pro tablety upoutávka, o dva dny později bude mít kampaň premiéru na webu Louisvuitton.com, kde se objeví i nejslavnější momenty z kariéry boxera a jeho nejznámější citáty.

Na konci července bude představena participativní videokampaň s rapperem Yasiin Beyem a graffiti umělcem Shoe, kteří svým stylem budou interpretovat některé z nesmrtelných výroků Muhammada Aliho.

Kampaň Core Values byla zahájena v roce 2007 s cílem představit veřejnosti v mnoha podobách vztah značky Louis Vuitton k její tradici průkopníka v oblasti „cestování jako umění“. Jejími tvářemi už byli světově známé a uznávané osobnosti z různých sfér i zemí jako například Francis Coppola, Angelina Jolie, Bono nebo Michail Gorbačov.

Gorbačov pro LVGorbačov pro LV