Na Streamu: Listopad patřil Slavným dnům a Kanceláři Blaník

Kancelář Blaník od Stream.cz

Kancelář Blaník od Stream.cz Zdroj: archiv

Pořady internetové televize Stream.cz atakovaly v listopadu půl milionu zhlédnutí. Jako první tuto hranici překonaly Slavné dny připomínající tragédii v kolumbijském Armeru (590 509 zhlédnutí). Úspěšně se jí přibližuje také Kancelář Blaník, jež se těší stále početnější fanouškovské základně i na sociálních sítích.

Druhá řada Kanceláře Blaník, která je často označována jako jediná politická satira bez cenzury v České republice, zaznamenává stále větší zájem diváků. K nejpřehrávanějšímu dílu uplynulého měsíce patřil ten v pořadí osmý s názvem Krtek a kuXXa reflektující návštěvu prezidenta republiky Miloše Zemana v Číně (419 581 zhlédnutí). Mimořádně obratně si svérázný lobbista se svým týmem počíná i na sociálních sítích. Za uplynulých třicet dní „lajkovalo“ facebookovou fanpage Kanceláře Blaník 4179 nových fanoušků a Twitter Tondy Blaníka získal 1058 nových sledujících.

Top pořady na Streamu 11/2014Top pořady na Streamu 11/2014 | archiv

Seriál Slavné dny, které vévodí žebříčku deseti nejpřehrávanějších pořadů Streamu, se na konci listopadu dočkal své knižní podoby s podtitulem 50 + 2 příběhy, které psaly historii, a současně byl spuštěn jeho web. Na jeho přípravách se podílela Asociace učitelů občanské výchovy a společenských věd s cílem zatraktivnit žákům základních a středních škol výuku. Kromě jednotlivých epizod pořadu (aktuálně jich je 176) řazených dle data je navíc v elektronické podobě dvaapadesát z nich, jež se staly součástí knihy, doplněno o metodiky pro učitele a pracovní listy pro studenty.

Sledovanost Streamu 11/2014Sledovanost Streamu 11/2014 | archiv