Nova Cinema od léta s novým designem

Jan Andruško, TV Nova

Jan Andruško, TV Nova Zdroj: Tomas Zelezny

Televizní stanice Nova Cinema se od neděle 30. června představí v novém grafickém designu. Jde o další krok v rámci dlouhodobého profilování Novy Cinema jako ryze filmového kanálu. Zároveň Nova Cinema díky propojení s webem cinema.cz a jeho rozšířenými službami přinese divákům komplexní filmový servis.

“Nový design, hudba i vnitřní grafika na Nova Cinema by divákovi měl přinést moderní a emotivně bohatý TV design, který je přehledný, aktuální a originální,“ říká kreativní ředitel skupiny Nova Michal Pacina. „Znělky i hudba zobrazují a reflektují pocity a emoce, které máme spojené se sledováním různých filmových i televizních žánrů. Obrazy i hudba si hodně hrají s věcmi, které se nedají vyjádřit slovy a právě proto tak milujeme filmy. Žijeme filmem – to je nový slogan Nova Cinema“, dodává.

Diváci Nova Cinema budpu moci využít nový filmový portál skupiny Nova, který fanouškům nabídne komplexní servis v podobě hodnocení a žebříčků snímků, recenzí, filmových ukázek nebo kinoprogramů. Diváci si tak budou vytvářet vlastní komplexní hodnocení filmů, o kterých bude zároveň Nova Cinema informovat v upoutávkách v podobě znázornění procentuálního hodnocení nejlepších filmů, které vysílá. Dále bude možné účastnit se soutěží o filmové suvenýry nebo vstupenky na exkluzivní filmové předpremiéry.