Novým šéfredaktorem časopisu ForMen se stal Jan Müller

Jan Müller

Jan Müller

Novým šéfredaktorem měsíčníku ForMen z divize Časopisy vydavatelství Mladá fronta se stal Jan Müller, který na pozici šéfredaktora nastupuje od 1. srpna 2014.

Jan Müller (39) působí ve vydavatelství Mladá fronta od roku 2010, kdy nastoupil do vedení týdeníku Strategie. Později stál u zrodu oborového měsíčníku Právo & Byznys a ZEN magazínu, lifestylového supplementu deníku E15, který má i ruskou a anglickou mutaci. Předtím působil v Lidových novinách, kde od roku 1996 vedl mediální přílohu a od roku 2000 magazín Pátek. V roce 2009 zakládal Esprit LN.

Exkluzivní měsíčník ForMen je zaměřen na informace pro náročného čtenáře a přináší zajímavé čtení o životním stylu, módní inspiraci na originálních fashion stránkách a trendy a rady z oblasti gastronomie.

„Chci poděkovat Renému za to, že dlouhá léta vytvářel titul, který má velmi dobrou čtenost a značný obchodní potenciál. Dámských lifestylových titulů je na trhu spousta, muži naopak skoro nemají co číst. A inzerenti nemají kde inzerovat. ForMen jednoznačně má na to, aby byl lídrem v segmentu pánského lifestylu. Chceme dělat titul zábavný a zároveň inteligentní pro muže 30+, kteří jsou z ekonomického hlediska nejzajímavější cílovou skupinou,“ řekl Jan Müller.

Dosavadní šéfredaktor René Decastelo odchází z Mladé fronty po jedenácti letech, aby se věnoval scénáristice a dramaturgii televizních projektů.