O2 TV získala práva na české zápasy v US Open a Australian Open

ilustrační foto

ilustrační foto Zdroj: Pixabay

Eurosport a O2 TV oznámily smlouvu o sublicenci na US Open 2016 a Australian Open 2017, která navíc k rozsáhlému vysílání na stanicích Eurosport 1 a Eurosport 2 exkluzivně přináší zákazníkům O2 v České republice extra stopáž zaměřenou na české tenisové hráčky a hráče. Chystá se také nový kanál O2 TV Tenis.

V lednu 2017 odstartuje nový kanál O2 TV Tenis a na něm přímé přenosy z Australian Open. Diváci budou moci sledovat výkony většiny českých zástupců již od prvního kola až po případné finále.

Nejprve ale přijde na řadu tenisové US Open, které vypukne na legendárních dvorcích ve Flushing Meadows už 29. srpna. Stanice O2TV bude vysílat od prvního týdne všechny souboje českých hráčů. Díky funkcím multidimenze se může živě přenášet až pět souběžně hrajících zápasů.

logo  O2 TV Tenislogo O2 TV Tenis | O2

„Sublicenci jsme získali od Eurosportu, který vysílá vždy duely z hlavního kurtu. My se zaměříme na zápasy českých tenistů a tenistek, kteří by se normálně na obrazovky nedostali, a dosud je tak nemohl nikdo sledovat. Diváci O2 TV dostanou možnost vidět kompletní českou stopu na těch nejlepších turnajích světového tenisu,“ řekl ředitel O2 TV David Duroň.

Model s českou stopou vysílanou na O2TV bude platit až do osmifinále. Stanice pak odvysílá tři zápasy ze čtvrtfinále, dvě semifinále a souběžně s Eurosportem také finále grandslamových turnajů. US Open doprovodí čtveřice komentátorů ve složení Jiří Baumruk, Jan Homolka, Libor Basík a Milan Štěrba.