Patrik Schober je od ledna předsedou Worldcom Public Relations Group

Patrik Schober

Patrik Schober

Představenstvo sítě nezávislých PR agentur Worldcom Public Relations Group pro region EMEA oznámilo, že se jejím předsedou stává Patrik Schober, Managing Partner pražské agentury Pram Consulting.

Patrik Schober vystřídal po dvou letech ve funkci Immu Folch-Lázaro, šéfku španělské PR agentury LF Channel a stal se prvním regionálním předsedou Worldcomu pocházejícím z východní Evropy. Schober vykonával v posledních čtyřech letech řadu funkcí v evropském představenstvu Worldcomu, mimo jiné měl na starosti nové členy a business development. Do funkce byl zvolen 35 regionálními členy Worldcomu a vykonávat ji bude do roku 2016.

Patrik Schober vystudoval mezinárodní vztahy a sociální komunikaci a absolvoval stáže na Holmes College v Sydney a University of California Irvine. Svou kariéru začal ve společnosti Computer Press. V současnosti je Patrik Schober řídícím partnerem Pram Consulting. Kromě nové funkce předsedy představenstva Worldcom PR Group v oblasti EMEA je také členem výkonné rady Asociace Public Relations Agentur ČR.