Pějící svišť, úpící Hrad a Bartošová

svišť

svišť Zdroj: wikimedia

Iveta Bartošová má hlad, v podhradí se srocují homosexuálové, Hrad jim dělá reklamu a na Slovensku si z nás reklamou dělají legraci. A to má, prosím, přijít konec světa až příští rok.

Tatranský svišť má prču z Čechů

Nový seriál, který poběží na slovenské televizi Joj, má na internetu originální kampaň. Plyšový svišť si na adrese Hodsvišťom.sk dělá legraci ze zahraničních turistů slovenských Tater. Jak upozornily Lidové noviny, svišť si dělá legraci i z Čechů, o nichž složil píseň, v níž si mimo jiné notuje: „Dobrej den, přátelé, já žiju v Praze, jsem prvně v Tatrách a máte tu draze! … Zásadně nikomu neříkám, kam jedu, vyrážím do hor a ztrácím se v dohledu. … Na nohou sandály, kvalitní fusakle, nebojte se, děti, dobře to dopadne! … A když už třetí den bloudíme po lese, přijede vrtulník, zadarmo svezem’ se!“ Trefné a vtipné. Tittelbach by dal zřejmě palec nahoru.

Korunní chce svůj neoprén

Karlovarská Korunní obvinila obchodní řetězec Ahold, že v reklamní kampani použil její nápad s postavou oblečenou do přiléhavé barevné kombinézy. Ano, Korunní měla v rámci superstár opravdu zpívajícího citróna oblečeného do žlutého neoprénu, Albert má zase zelené neoprény na čerstvost, červení hlídají ceny… Ale jak se probůh teď bude promovat potápěčské prádlo?

Co se dělo před vydáním

Těsně před expirací čísla Strategie si Iveta Bartošová redaktorům Supru postěžovala, že má hlad. „Nemám nic k jídlu. Já už nemůžu. Jsem strašně slabá a nemám co jíst,“ svěřila se reportérům. „Prosím, přivezte mi jakoukoli polévku.“ Že by nějaká guerillka?

Ilona Csáková se zase během svého novomanželského tance rozplakala dojetím a pak si dala polévku se zadělávanými knedlíčky. Na Hradě se v pátek před pochodem gayů, lesbiček, travestitů a transvestitů podávala svíčková s brusinkami.

Mimochodem, trio hradních pravicových puristů Klaus, Hájek a Bátora udělali skvělou reklamu pražské Pride Parade. I slavný Prager Zeitung o problému v článku nazvaném Debatte um Gay-Parade napsal, že „Klaus-Berater verunglimpft Homosexuelle-Kritik ausländischer Botschafter“. Tak to je skandál…