Polární medvědi od Coca-Coly se vracejí. V kinech budou ve 3D

Coca-Cola

Coca-Cola

Coca-Cola v lednu spouští novou celosvětovou kampaň s polárními medvědy. Pokračuje tak v reklamní tradici, která vznikla už v roce 1922, kdy se lední medvědi poprvé objevili na propagačním vizuálu pro francouzský trh. Kampaň se sloganem „Vychutnejte si společné chvíle“ poběží i u nás. Její součástí bude i unikátní šestiminutový film ve 2D i 3D verzi.

Polární medvědi Coca-Coly se během ledna a února objeví na televizních obrazovkách, v kinech a na internetu. Vedle klasických třicetivteřinových spotů určených pro vybrané televizní kanály je připraven unikátní šestiminutový film „Polární medvědi“, který bude vysílán ve 2D a 3D exkluzivně v síti českých kin Cinestar. Film z produkce společnosti Ridleyho Scotta rozehrává příběh rodiny polárních medvědů a svým dějem apeluje na podporu rodinné soudržnosti.

Podívejte se na třicetivteřinový spot, který poběží v televizi:

Dnes už proslulí medvědi se stali součástí reklamní tradice společnosti Coca-Cola už v roce 1922, kdy se objevili na propagačním vizuálu pro francouzský trh. Jejich „sláva“ vzrostla v roce 1993, kdy Coca-Cola uvedla kampaň „Always Coca-Cola“, v rámci níž se objevila vůbec první televizní reklama s medvědy „Northern Lights“. Tu na svět přivedl Ken Steward, který se inspiroval svým labradorským retrívrem, tolik podobným polárním medvědům, a speciálními technikami animace tyto bytosti z pólu doslova „polidštil“.

Takhle lední medvědi provázeli Super Bowl 2012: