PR Klub s novým vedením obnovuje činnost

PR Klub

PR Klub

Zhruba 1,5 měsíce poté, co z vedení PR Klubu odstoupila Kateřina Borovanská a další její kolegové, byla činnost Výkonného výboru obnovena. Jeho členy se nově staly: Viola Baštýřová, tisková mluvčí Partners, Petr Chadraba, PR Manager CZ/HU/SK Ikea, Petr Langer, PR konzulant vydavatelství Annonce, Kateřina Mašková, Senior Product Manager Novartis, a Hana Pavlínová, Account Executive Native PR.

Výkonný výbor na následném zasedání zvolil ze svého středu předsedkyni, kterou se stala Viola Baštýřová. Ta bude zodpovědná za externí komunikaci. Místopředsedou se stal Petr Langer, který se bude věnovat interní komunikaci PR Klubu. Petr Chadraba zaštítí jednání s oborovými asociacemi a sdruženími, Hana Pavlínová a Kateřina Mašková se budou věnovat projektům a akcím PR Klubu.

„První úkol, který před Výkonným výborem stojí, je obnovení standardní činnosti Klubu a pokračování v jeho klíčových projektech, jako jsou Zlatý středník a neformální setkávání členů. Celkově se pak více zaměříme na propojování seniorních a juniorních píáristů, vzdělávací aktivit a otevřenou komunikaci směrem ke členské základně,“ shrnuje Viola Baštýřová a dodává: „Během letních měsíců se zaměříme zejména na předání agendy Klubu a vytyčení cílů na nadcházející období. V září bychom rádi uspořádali Shromáždění členů, kde bychom představili Výkonný výbor a další aktivity Klubu.“