PR pro MasterCard vyhráli Bison & Rose

ilustrační foto

ilustrační foto Zdroj: Pixabay

Lídr v oblasti platebních karet a bezkontaktních platebních inovací MasterCard spolupracuje od září s agenturou Bison & Rose. Ta společnosti MasterCard zajistí služby v oblasti PR a vztahů s médii, a to jak na českém, tak na slovenském trhu.

Agentura Bison & Rose uspěla v tendru společnosti MasterCard už letos na jaře. Spolupráci rozjedou v rámci řady akcí, které MasterCard v Česku a na Slovensku tento podzim chystá.

Už 7. září představí novinářům projekt Priceless Cities, tedy možnost cestování po světových metropolích s výjimečnými zážitky pro držitele karet MasterCard. Ambasadory projektu jsou Tomáš a Radka Třeštíkovi. Více propagovat chce také unikátní věrnostní program Priceless Specials, jehož tváří se stal moderátor Leoš Mareš.

„Jedním z našich cílů v České republice a na Slovensku je také pomoci místním samosprávám se zaváděním takzvaných chytrých měst a obcí, zároveň chceme ukázat, že bezhotovostní placení a platební inovace u obchodníků jsou zásadním nástrojem v boji proti šedé ekonomice. I v této komunikaci nám má agentura pomoci,“ komentoval angažmá Bison & Rose generální ředitel MasterCard pro Česko a Slovensko Miroslav Lukeš.