Pram přebírá aktivity Lewis PR

PRAM Consulting

PRAM Consulting Zdroj: archiv

Agentura Lewis PR ukončila v listopadu svoji činnost v České republice a na Slovensku. Její aktivity přebrala agentura Pram Consulting.

Na českém a slovenském trhu bude agentura Pram Consulting zastupovat agenturu Lewis PR. Spolupráce bude probíhat na poli klíčových oblastí, jakými jsou media relations, analýzy nebo digitální komunikace, a bude přínosem zejména pro klienty obou agentur.

„Jakožto globální komunikační agentura si uvědomujeme zvyšující se poptávku po kampaních s globálním dosahem, stejně jako důležitost znalosti a expertízy lokálního trhu. Agentura Pram Consulting je pro nás ideálním partnerem,“ říká Andreas Wittermann, Executive Vice President EMEA & APAC z Lewis Communication. Celkově má Lewis PR zastoupení ve více než 90 zemích světa.

„S Lewis PR jsme v kontaktu již od roku 2006. Za tu dobu jsme se společně podíleli na řadě zajímavých projektů, kde obě strany profitovaly zejména ze zkušeností a profesionálního přístupu partnera. Těšíme se proto na spolupráci v širším měřítku,“ říká Patrik Schober, Managing Partner agentury Pram Consulting.