Právnické firmy Dentons US a McKenna Long se spojují

ilustrační foto

ilustrační foto Zdroj: CC BY 2.0: James Robinson via Flickr

V návaznosti na historicky převratné spojení Dentons a 大成 (Dacheng, čteno "da čeng") v Číně mohou nyní klienti těžit z výhod fúze americké části Dentons s firmou McKenna Long v Severní Americe i po celém světě.

Spojení Dentons US LLP (“Dentons US”) a McKenna Long & Aldridge LLP (“McKenna Long”) bylo schváleno partnery obou firem. Tato zpráva navazuje na předchozí oznámení o spojení Dentons a 大成, díky kterému vznikla největší právní firma na světě. Klienti v USA získají bezkonkurenční přístup na trhy po celém světě a zahraniční klienti se mohou těšit z posílení a většího pokrytí ve Spojených státech.

Právní poradenství nyní Dentons nabízí ve více než 125 kancelářích v padesátce zemí světa. Nyní bude mít více než 6 600 právníků a dalších odborníků, z nichž bude více než 1 100 působit ve Spojených státech. Kanceláře amerického týmu pokryjí 21 lokalit, kterými jsou Albany, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Houston, Kansas City, Los Angeles, Miami, New Orleans, New York, Orange County, Phoenix, San Diego, San Francisco, Short Hills, Silicon Valley, St. Louis, Tysons Corner, a Washington, DC.

Posilujeme nabídku Dentons na klíčovém trhu v USA

V okamžiku kdy proběhne spojení, Dentons bude mít podstatně větší zastoupení v New Yorku, Atlantě, Los Angeles, San Franciscu a Washingtonu, DC a nové možnosti v Denveru, San Diegu, Orange County a Albany. Tím Dentons významně posílí svou pozici v jihovýchodní i západní části USA, včetně Kalifornie, která je třetím největším trhem právních služeb v USA.

Vytváříme globální synergie

V návaznosti na Globální platformu Dentons a nadcházející spojení Dentons s大成 bude tato fúze pro Dentons znamenat schopnost nabídnout ještě více služeb na více místech pro více klientů. Dentons v současné době nabízí páté největší právní zastoupení v Kanadě, přičemž spojení s kanadskou praxí McKenna Long bude pro Dentons znamenat převzetí vedoucí pozice v oblasti americko-kanadských vztahů. Kancelář McKenna Long v Soulu zlepší podmínky pro vstup firmy na rychle se rozvíjející asijsko-pacifický trh.

Zahraniční klienti, kteří hledají přístup na trhy ve Spojených státech, budou těžit ze sloučení firem, které pomůže rozšířit americké pokrytí. Klienti z USA a celého světa budou moci čerpat výhody plynoucí ze spolupracujícího týmu vlivných a zkušených odborníků na vládní záležitosti z Dentons US a McKenna Long. Tento tým se skládá z bývalých státních činitelů, velvyslanců, bývalých členů amerického Kongresu a špičkových poradců amerických prezidentů, guvernérů a senátorů.