Premiéra Apple Watch v Česku

Premiéra Apple Watch v Česku

Premiéra Apple Watch v Česku

iCON Prague - festival pro tech pozitivní lidi, je zase o krok napřed. Letos se o víkendu 25. - 26. dubna můžete těšit třeba na premiéru Apple Watch. Vstup na festival je zdarma. Celá Národní technická knihovna v Praze bude žít doplňky pro Apple zařízení, roboty, zábavou i experty, kteří rádi poradí každému s chytrým telefonem nebo tabletem.

Všechny atrakce jsou k vidění na www.iconprague.com.

Apple Watch bude nejen k vidění, ale také k vyzkoušení. A to na iCONferenci, která kromě chytrých hodinek, hostí světové experty, kteří dokáží technologie využít pro řízení lidí, osobní rozvoj nebo získávání nových zákazníků. Mluvit se bude o Skečnoutingu, Evernote, digitálním marketingu a obsahu, Kickstarteru a Instagramu.

Pozvání přijal třeba americký spisovatel a ilustrátor, zakladatel Skečnoutingu Mike Rohde. Aktuálně vyšla jeho kniha i v češtině. Bude poprvé v Praze a v rámci iCONu bude knihu nejen podepisovat, ale taky si se zájemci projde Skečnouting krok za krokem.

Holandský lektor Evernote Frank Meeuwsen patří k těm několika málo evropským konzultantům s certifikací přímo od Evernote. Sám sebe řadí k Life Hackerům, tedy ve svých workshopech pracuje zejména s případovými studiemi a efektivním využitím Evernote v praxi.

Na iCONferenci se objeví navíc i lektor Petr Mára, vydavatel Tomáš Baránek, norský televizní producent Thomas Hellum nebo Radek Zachariáš, nejlepší český švec s iPhone.

Vstup na festival je zdarma, na konference od “zdarma po registraci” po VIP Open Pass - tedy neomezené vstupné na vše a další benefity.

Partnery festivalu jsou Philips, Logitech, Western Digital, Ertea, Belkin a další světové značky.