Přestupy měsíce

Jan Bureš

Jan Bureš Zdroj: archiv E15

Web měsíčníku Právo & Byznys, který vyjde 29. září, nabízí zajímavé personální změny z posledních týdnů.

OPERATION RAIFFEISEN MÁ NOVOU ŘEDITELKU DIVIZE

Absolventka oboru Provoz a ekonomika na České zemědělské univerzitě v Praze Klára Kučerová se stala novou ředitelkou divize Investiční společnost Operation Raiffeisen. Klára Kučerová svou kariéru zahájila v bankovním sektoru v roce 2003 v Živnostenské bance. Do týmu Raiffeisenbank přišla již roku 2006; mj. vedla oddělení podporující oblast Treasury a investic. Od září, kdy se do společnosti vrátila po mateřské dovolené, začala řídit činnosti zpracování realizovaných obchodů a výpočet hodnoty podílových listů jednotlivých fondů Raiffeisen investiční společnosti.

BUREŠ POSÍLIL TÝM AK PL LEGAL Advokátní kancelář LP Legal posílila své vedení o právníka Jana Bureše, který povede nově otevřenou pobočku v Hradci Králové. Jan Bureš se specializuje na problematiku práva občanského, trestního a práva služebního poměru.

Jan BurešJan Bureš | archiv E15

Kromě advokacie - členem týmu LP Legal je tři roky - působil mj. jako právník na Odboru mezinárodní policejní spolupráce Policejního prezidia České republiky. Královéhradecký rodák Jan Bureš vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Palackého v Olomouci, postgraduální studium absolvoval na Právnické fakultě UK v Praze.

PREZIDENTEM HUAWEI PRO STŘEDNÍ EVROPU JE TANG

Osmačtyřicetiletý David Tang se stal novým prezidentem pro země střední a východní Evropy a Skandinávie společnosti Huawei. Do jeho kompetence patří strategie a směr dalšího rozvoje dynamicky rostoucí společnosti či rozvoj nových obchodních příležitostí. V našem regionu se zaměří na klíčové divize, tedy Enterprise (síťová infrastruktura), Consumer (mobilní telefony a doplňky) a Carrier (operátorský business). David Tang, který ve společnosti Huawei působí od roku 1995, prošel řadou významných funkcí. Byl např. ředitelem technologické prodejní sekce pro latinskou Ameriku či prezidentem divize pro operátorský trh v Číně.

MASOPUST SE STAL ŠÉFEM E-SHOPU SPOKOJENÝ PES

Obchodním ředitelem největšího e-shopu s chovatelskými potřebami Spokojený pes je Václav Masopust. Na tomto postu má na starosti nejen obchodní záležitosti, ale také komunikaci s dodavateli a zákaznický servis. Jeho cílem je hledat zajímavé produkty za výhodné ceny, sledovat nové trendy a tomu přizpůsobovat nabídku e-shopu.

Václav MasopustVáclav Masopust

E-komerci se Václav Masopust věnuje již deset let. Svoji kariéru zahájil v řetězci Mall.cz., kde byl mj. obchodním manažerem pro PET oblast. Milovník psů Václav Masopust se několik let podílel na vývoji e-obchodu pro firmu zastupující jihoafrickou značku chovatelských potřeb a doplňků.

DO JŠK PŘIŠLA JANKA BREZÁNIOVÁ

Tým advokátní kanceláře JŠK v září opět posílil, a to nástupem Janky Brezániové, která přichází z mezinárodní advokátní kanceláře Clifford Chance. Zkušená advokátka, která má bohaté zkušenosti s transakcemi v celé řadě odvětví, a to jak na domácí, tak mezinárodní úrovni, se bude zabývat především poradenstvím v oblasti fúzí a akvizic, private equity a korporátního práva. Dlouhodobě se též specializuje na oblast pracovního práva a ochrany osobních údajů.

Janka BrezániováJanka Brezániová

Během své praxe Janka Brezániová pracovala v mezinárodních kancelářích ve Stockholmu a Londýně.