Prima znovu sází na soutěž talentů

Cesty domů: Honza Mašek a Bára Vítková

Cesty domů: Honza Mašek a Bára Vítková Zdroj: TV Prima

Televize Prima představila vysílací schémata všech svých stanic pro letošní podzim. Nechystá žádné převratné novinky, nasazuje spíš pokračování už osvědčených pořadů. K největším novinkám patří volné pokračování Takové normální rodinky nebo sociální reality show Moje místo.

Nedělní večery by měly od začátku září patřit druhé řadě soutěže Česko Slovensko má talent s mírně inovovanou porotou. Jana Krause totiž vystřídá herec Martin Dejdar. Nové tváře se objeví i další sérii seriálu Cesty domů, k největším tahákům bude zřejmě patřit Tereza Kostková. Stejně jako Česko Slovensko má talent, i Cesty domů zůstávají na svém původním místě ve vysílacím schématu, vysílat se budou v pondělí a ve středu.

Původní vysílací čas zůstal zachován i u pořadu Prostřeno! Ve čtvrté sérii se Prima rozhodla zvednout odměnu pro nejlepšího hostitele týdne na čtyřicet tisíc korun a generální ředitel Primy Marek Singer očekává, že tím přitáhne i soutěžící z vyšších příjmových skupin. Pro milovníky vaření a osobitého Zdeňka Pohlreicha navíc čeká každý čtvrtek od jednadvaceti hodin třetí řada Ano,šéfe!, tentokrát prý ale určitě poslední.

V novém vysílacím schématu se objevuje i pár úplných novinek. Jednou z nich je volné pokračování legendárního seriálu Taková normální rodinka po třiceti letech – Rodinka. Na podzim Prima odvysílá prvních šest dílů s několika původními herci, konkrétně Janou Štěpánkovou, Danielou Kolářovou a Jaromírem Hanzlíkem. V podzimních měsících si Prima vyzkouší i úplně nový typ pořadu, tzv. sociální reality show s názvem Moje místo. Cílem pořadu je najít práci dlouhodobě nezaměstnaným.

Na novinku z vlastní tvorby se můžou těšit i fanoušci Prima Cool. Dokumentární reality show Těžká dřina představí dvanáct nejodpudivějších prací, které se u nás dají vykonávat. Díly volně inspirované pořadem Dirty Jobs ukáží, jak se čistí Toi Toi toalety nebo jak vypadá práce s odpadem v bioplynové stanici.

Rodinka: novinka v podzimním vysílacím schématu PrimyRodinka: novinka v podzimním vysílacím schématu Primy