Redesignované Youradio spouští promo

Aplikace Youradio od  Lagardère

Aplikace Youradio od Lagardère Zdroj: Lagardere

Lagardère Active ČR startuje kampaň na hudební aplikaci Youradio. Poběží v září v printu, na onlinu a využije i cross promotion na stanicích společnosti.

Aplikace Youradio pro streaming hudby je na českém trhu od listopadu 2013 a nyní se tato služba dočkala redesignu, technických vylepšení i vyšší personalizace. Přichází s přehledějším výběrem hudby, s osobními náladami, vylepšeným systémem hodnocení hudby a řadou dalších novinek.

Doposud byla služba, již využívá více než 300 tisíc registrovaných uživatelů, primárně určena mladší cílové skupině, nově ale nabízí hudební obsah pro širší publikum.

Doprovodná kampaň běží od 15. září ve vybraných printových titulech, v online prostředí a využije i cross promotion na stanicích Evropa 2, Frekvence 1, Zet, Bonton a Dance rádio. Na inovacích aplikace se podílely společnosti Cleevio a DataBreakers.

Youradio sází v komunikaci i na vztah s influencery a brand ambasadory, jakými jsou například Ester Ledecká, Leoš Mareš, kapela Slza a řada dalších osobností.