Ředitel RRM Michal Beran odchází do TV Prima

Michal Beran

Michal Beran

Michal Beran, ředitel mediálního zastupitelství RRM jež patří do skupiny Lagardère, odchází k 1. 2. 2013 po šestnácti letech působení v RRM na post obchodního ředitele do TV Prima.

Beran nastoupí na místo, které uvolnil dosavadní obchodní ředitel Primy Martin Konrád. Ten povýší na post generálního ředitele. Tuto pozici opouští Marek Singer, který začátkem roku 2013 přejde do vedení Modern Times Group (MTG), jež je spoluvlastníkem televize Prima.

„Chápu, že po šestnácti letech setrvání v jedné společnosti člověk potřebuje nové výzvy a cíle. Michal byl s námi v dobách nejlepší prosperity a v dobách krize a vždy jsme se na něj mohli spolehnout a já jsem mu za to vděčný a přeji mu všechno nejlepší v nové práci,“ sdělil k odchodu Michala Berana výkonný ředitel Lagardère Active ČR Miroslav Hrnko.

Výkonem funkce po Michalovi Beranovi bude pověřen Martin Nováček, který má velké zkušenosti z rozhlasového a televizního trhu a v současné době zastává ve společnosti Lagardère Active ČR funkci Business Development Director.