Reklamní agentura Rituál nově pro ŠkoFin

škofin

škofin

Ve výběrovém řízení na další kreativní agenturu společnosti ŠkoFin zvítězil Rituál a doplnil tak stávající agenturu Momentum. Výběrové řízení se zaměřilo především na zajištění BTL aktivit pro akční nabídky značkového financování ve spolupráci se značkami koncernu Volkswagen.

„Jsme velmi rádi, že se nám podařilo zúročit naše zkušenosti z práce pro značky Seat a Volkswagen, pro které připravujeme různé formy nadlinkové i podlinkové komunikace. Tyto zkušenosti hrály významnou roli při přípravě našeho vítězného návrhu do tendru společnosti ŠkoFin. Spolupráce s tak významnou společností na trhu financování vozů je pro nás obrovským projevem důvěry, a zároveň i potvrzením směřování naší agentury od produkčních řešení ke komplexním komunikačním návrhům pro naše klienty,“ říká Ondřej Dub, Managing Partner z Rituálu.

ŠkoFin oslovil 7 potenciálních partnerů na realizaci nové kreativy, do užšího kola postoupily 3 subjekty. Samotné výběrové řízení trvalo měsíc. ŠkoFin hodlá do vzájemné spolupráce investovat cca 5 mil. korun ročně.