Samson relaunchuje s Comunicou

Samson na horách

Samson na horách

Pivovar Samson se stal od února letošního roku novým klientem kreativní agentury Comunica. Ta má za úkol relaunchovat značku a uvést nové produkty na český trh.

Klíčem komunikační strategie budou netradičně pojaté eventy, podpořené radiovými spoty, cíleným product placementem, sponzoringem v podobě animací, outdoorovou i tiskovou reklamou ve spojení s PR.

Spolupráce Samsonu a agentury Comunica začala na freeski závodě O’Neill Soldiers v Deštném, kde byl Samson jedním z oficiálních partnerů. Navíc tady představil novinku – pivo Radler s grepovou a citronovou příchutí. Sampling girls s obrandovanými chladícími batohy návštěvníkům rozdávaly ochutnávky a lákaly je na večer do party stanu. Kdo přišel, mohl se zúčastnit moderovaného turnaje v beer pongu, hry zbožňované americkými vysokoškolskými studenty. V sobotu mohli návštěvníci ochutnávat specifické kombinace piva Radler v Samson Coctail Baru.

SamsonSamson

Další aktivitou Samsona bude speciální road show po pražských a jihočeských universitách, kterou završí na konci léta velká párty a další doprovodné aktivity po českých městech.

Mohlo by vás také zajímat: