Testuj Rapida: Škoda nabízí auto na tři měsíce s pěti nádržemi zdarma

Škoda Rapid. Česká automobilka s ním pojí velká očekávání.

Škoda Rapid. Česká automobilka s ním pojí velká očekávání. Zdroj: E15

Škoda Rapid
Škoda Rapid
Škoda Rapid,
Škoda Rapid
Škoda Rapid
8
Fotogalerie
Akce Testuj Rapida (www.testujrapida.cz) není nový způsob, jak si před pořízením auta můžete dlouhodobě vyzkoušet, jestli vám vyhovuje. Škoda jen startuje netradiční marketingovou kampaň.

Dnes nebo až od pondělí – stránky www.testujrapida.cz a pravidla se v termínech trochu rozcházejí – se rodiny mohou hlásit do uživatelského testování. Škoda společně s organizátorem akce vybere pět z nich. Ty pak na tři měsíce dostanou zapůjčený Rapid s možností načerpat pět nádrží zdarma prostřednictvím karty CCS.

Na tři měsíce a s pěti nádržemi. Jdete do toho?

Zadarmo to ale nebude. Každých čtrnáct dnů je třeba automobil zhodnotit a poslat Škodovce své zkušenosti, dojmy a fotografie. Automobilka je potom zveřejní a tímto způsobem bude nový vůz propagovat. (Myslíte, že zveřejní i negativní názory?)

Podmínkou také je ujet s Rapidem 600 až 1 000 km měsíčně. Opět je zvláštní, že to není zmíněno v úplných pravidlech, ale jen stručně na jedné stránce webu. Není proto jasné, zda je horní limit přesně daný a se zapůjčeným automobilem není možné najet víc. Tyto informace budou nejspíš až ve smlouvě, kterou účastník akce s organizátory podepíše.

Úplná pravidla akce najdete v tomto PDF, další informace jsou na stránce často kladených dotazů.