Tipy na dárky a reklamní předměty ke konci roku

Typy na dárky a reklamní předměty ke konci roku

Typy na dárky a reklamní předměty ke konci roku

Blížící se konec roku s sebou přináší potřebu nakupovat dárky nejen pro své obchodní partnery a zákazníky, abychom jim poděkovali za celý rok spolupráce, ale také abychom potěšili své nejbližší. Během roku nakupujeme hlavně standardní reklamní předměty typu hrnku či deštníku s originálním potiskem a výběr manažerských dárků je omezen pouze k výjimečným příležitostem.

Předmět by měl být bez ohledu na pořizovací cenu také dárkem, což v předvánočním období platí dvojnásob. Jestli chcete vybrat správný dárek, který má duši a bude účinný, je právě teď ten správný čas na výběr a realizaci.

83 % obdarovaných si vzpomene na člověka, který jim věnoval reklamní předmět nebo dárek a proto se při výběru manažerských dárků nemusíte omezovat pouze na vína v dárkové krabičce či čaje v dárkové dóze, které jsou zcela běžnými dárky ke konci roku. Popusťte uzdu své fantazii a vyberte si například sadu přírodní kosmetiky, dárkové sady pro muže či ženy, potravinové sety pro labužníky nebo také dárkové balíčky ušité na míru v různých barevných provedeních.

Pokud preferujete značkové zboží, vyberte si zboží značky Santini. Tato značka je výhradním vlastnictvím společnosti REDA a.s. Dále Reda spolupracuje s celou řadou známých značek. Podle oboru si vybírá jen ty nejlepší partnery, dodavatelem psacích potřeb je Parker, Waterman, Waldmann, golfové zboží dodávají společnosti jako je Callaway či Srixon, portfolio funkčního textilu zastupuje Moira a Husky.

Vyberte si z bohaté nabídky reklamních a dárkových předmětů na e-shopu eshop.reda.cz.