UniCreditBank otevřela za necelý rok 40 nových poboček

UniCredit Bank

UniCredit Bank

UniCredit Bank pokračuje v expanzi. Dnes slaví otevření už sté pobočky na území České republiky.

Rozšiřování počtu prodejních míst UniCredit Bank začalo na podzim roku 2010. Od té doby jich přibylo 40, z toho 16 na bázi franšízy. Jubilejní 100. pobočku na tuzemském trhu otevírá UniCredit Bank 12. září v pražských Nových Butovicích přímo u stanice metra linky „B“.

„Díky novým pobočkám se UniCredit Bank se dostává stále blíže ke svým klientům, a to i v menších městech České republiky. Za poslední rok došlo k naprosto výjimečnému růstu pobočkové sítě UniCredit Bank. Dynamický přístup k otevírání nových obchodních míst plánujeme zachovat i v roce nadcházejícím,“ uvedl nový ředitel divize retailového bankovnictví UniCredit Bank Stanislav Beneš a dodal, že zvýšený zájem je o hypotéční produkty a produkty spotřebitelského financování.

Všechny nové pobočky jsou vybaveny tzv. inteligentními bankomaty nové generace, které kromě běžných služeb umožňují rovněž vkládat hotovost 24 hodin denně. Jejich vklad se připisuje bezprostředně po vložení částky, což je možné ihned ověřit pomocí kontroly výpisu z účtu přímo na bankomatu.