Vladan Crha přestoupil do AMI

Vladan Crha

Vladan Crha Zdroj: Strategie

PR agentura AMI Communications získala Vladana Crhu, který bude ve společnosti působit na pozici Senior Consultant New Business & Corporate Communications. Crha v minulosti pracoval například ve společnostech Fortuna, AAA Aauto či Vodafone.

Od roku 2010 do října loňského roku pracoval Crha jako ředitel marketingu a vztahů s investory ve společnosti Fortuna Entertainment Group. Ve Fortuně vedl marketing kurzového sázení na českém, slovenském, polském a maďarském trhu. V roce 2010 měl na starosti mediální a Investor Relations komunikaci při úspěšném vstupu společnosti na burzy ve Varšavě a Praze.

Před příchodem do Fortuny působil Vladan Crha tři roky jako ředitel komunikace a vztahů s investory AAA AUTO a podílel se na úpisu akcií firmy na pražské a budapešťské burze. V letech 2005 až 2007 byl ředitelem korporátní komunikace a BTL marketingu Vodafonu ČR, kde vedl také PR komunikaci změny značky Oskar na Vodafone. V letech 2000 až 2005 byl tiskovým mluvčím a PR manažerem společnosti Telefonica O2, kde pracoval od roku 1999 jako PR specialista. Své první pracovní zkušenosti nasbíral jako redaktor v České tiskové agentuře.

Vladan Crha vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze, obory Mezinárodní obchod a Politologie. Hovoří anglicky, rusky a polsky. Mezi jeho koníčky patří fotbal a maratonský běh.

: