Youradio představuje nový design a funkce

ilustrační foto

ilustrační foto Zdroj: lagardere.cz

Služba Youradio, chytré internetové rádio, v těchto dnech uvádí vylepšenou verzi. Novinkou je design s důrazem na jednoduchost, přehledné ovládání a řada technických vylepšení.

Nové Youradio ukazuje, jak konkrétní songy následují po sobě. Ty, které se posluchači nelíbí, může uživatel jednoduše přeskočit. Takto vytvořené mixy lze sdílet například na sociálních sítích.

Youradio je možné naladit jak na počítači, tak chytrém telefonu. Mobilní aplikace Youradio umožňuje kromě poslechu online i rezervování hudby pro případ horšího připojení k internetu. Aplikace je připravena pro iPhone i telefony s operačním systémem Android. Mobilní aplikaci nyní používá 15 000 lidí, klasický internetový stream se chlubí téměř 60 tisíci registrovanými uživateli.

V roce 2012 fanoušci prostřednictvím Youradia poslouchali dohromady více než 65 tisíc hodin hudby, letos autoři projektu díky novému designu a zjednodušení služby očekávají více než trojnásobný nárůst. Youradio se zároveň poprvé v historii odděluje od hudebního portálu Koule.cz a získává vlastní prostor na stránce www.youradio.cz. Nadále však zůstává jeho součástí a pro všechny uživatele je zdarma.

Youradio je projektem mediální skupiny skupiny Lagardere Active ČR.