Za půjčku od GE vanu pro kocoura

Kampaň GE Money Bank od Labstore

Kampaň GE Money Bank od Labstore Zdroj: archiv

GE Money Bank promuje svoji expresní půčku další kampaní s mrzutým kocourem. Kreativa je opět v režii agentury Labstore.

Klienti, kteří si sjednají Expres půjčku u GE Money Bank, budou každý měsíc splácet méně než klienti ostatních českých bank. Banka svoji nabídku podpoří rozsáhlou marketingovou kampaní, nový 30sekundový spot tentokrát zavedl známého kocoura do nové koupelny.

Za kreativou kampaně stojí i tentokrát agentura Labstore. Spot poběží na kanálech skupin TV Nova a TV Prima až do 15. května, kdy aktuální nabídka banky končí. Součástí kampaně bude i online komunikace, regionální a CRM podpora. GE Money Bank využije samozřejmě také svůj web, síť bankomatů nebo sociální sítě.

„Nízká měsíční splátka je pro většinu Čechů hlavní kritérium u půjček. V průběhu loňského roku se více než zdvojnásobil podíl úvěrů sjednaných na maximální dobu splatnosti, takže jejich splácení co nejméně zatěžuje rodinný rozpočet,“ říká Iva Štylerová, ředitelka retailových produktů GE Money Bank.

Expres půjčku i Konsolidaci půjček si mohou zájemci sjednat na pobočkách, prostřednictvím Internet Banky či na webových stránkách GE Money Bank.