Zlatá pecka proběhne v režii Jakuba Koháka

Záběr z natáčení vánoční kampaně T-Mobilu

Záběr z natáčení vánoční kampaně T-Mobilu

Uznávaný reklamní režisér Jakub Kohák se představí v roli moderátora slavnostního předávání cen reklamní soutěže Metro Zlatá pecka 2012.

Kohák, představitel Zadara a zároveň režisér některých reklamních spotů T-Mobilu (loni se střídal s Danielem Růžičkou), kývnul na nabídku pořádající Asociace českých reklamních agentur a na pódiu Klubu Lávka se představí jako moderátor reklamní soutěže Metro Zlatá pecka 2012.

Současně se ocitne v mírném střetu zájmů, protože na shortlistu, který sestavila odborná porota v čele s Michalem Horáčkem a který čítá 34 prací, jsou tři televizní spoty, jenž sám režíroval. Konkrétně se jedná o zimního Kurýra a Pojď mi hop T-Mobilu, který přihlásila agentura Saatchi & Saatchi a fotbalový spot T-Mobilu, který vznikl v agentuře Made By Vaculik.

Jakub Kohák s pořadateli Zlaté pecky ve střižněJakub Kohák s pořadateli Zlaté pecky ve střižně

Laická veřejnost může vybírat své favority na cenu Metro Public Award v hodnotě 500 000 Kč na webových stránkách deníku Metro až do 6. března. Vyhlášení všech Zlatých pecek proběhne tentýž večer (původně pořadatelé avizovali vyhlášení výsledků již 27. února).

Seznam nominovaných prací najdete zde: