Zpravodajský web E15.cz má novou sekci Studenti

Ilustrační foto

Ilustrační foto Zdroj: Repro Strategie (Martin Pinkas)

Ekonomický zpravodajský web E15.cz z vydavatelství Mladá fronta od září nabízí uživatelům tematické články v nově vytvořené sekci Studenti. Nová sekce tak osloví svými redakčními příspěvky cílovou skupinu především z řad vysokoškolských studentů. Redakci tvoří vysokoškolští studenti ekonomie, práva a žurnalistiky.

Sekce Studenti ekonomického zpravodajského webu E15.cz zahájila svůj zkušební provoz již v červnu 2015. Vytvořením sekce Studenti reaguje redakce webu E15.cz na rostoucí návštěvnost webu a rozšiřující se cílovou skupinu uživatelů.

Noviny v sekci Studenti jsou vydávány pod značkou The Student Times a zahrnují především články se zaměřením na rozhovory a profily mladých úspěšných lidí a jejich kariérní vývoj. Součástí sekce Studenti je také názorová rubrika s kvalitními komentáři.

Jen diplom nestačí

„Mezi studenty je stále větší povědomí o tom, že jen vystudovat vysokou školu nestačí a že už během studia musí myslet na svou budoucí kariéru a přizpůsobit jí své aktivity. Rozhovory s mladými úspěšnými lidmi našim čtenářům poskytují inspiraci pro profesní a osobnostní rozvoj a rady, jak dosáhnout svých cílů,“ říká Filip Zajíček, šéfredaktor sekce Studenti, E15.cz.

Podle výzkumů agentury Mediaresearch se ekonomický zpravodajský web E15.cz opakovaně řadí mezi nejodbornější české zpravodajské zdroje. Podle Mediaresearch byl v roce 2012 vyhodnocen samotnými uživateli jako nejodbornější zpravodajské médium. Podle měření NetMonitoru navštívilo v červnu letošního roku zpravodajský web E15.cz 683 tisíc reálných uživatelů.

Zpravodajství z E15.cz je k dispozici pro iPad, iPhone, mobilní zařízení s operačním systémem Android, čtečku Kindle, Windows Phone 7 a Windows 8. Web E15.cz vznikl na základech tištěného deníku E15, který vychází v nákladu 55 000 výtisků denně. Zároveň je deník E15 podle posledního Media projektu nejčtenějším ekonomickým titulem v Praze a má 72 procent čtenářů ze sociodemografické kategorie A, B a C1 klasifikace (zdroj: Media projekt 1. + 2. čtvrtletí 2015).

Více o vydavatelství Mladá fronta
Vydavatelství Mladá fronta je jedním z největších vydavatelství v České republice. Své dobré jméno staví na mnohaleté zkušenosti, profesionalitě a dynamickém růstu. Tomu odpovídá i široké a pestré portfolio titulů divize Časopisy. Vydavatelství Mladá fronta vydává od roku 2007 ekonomický deník E15, od roku 2012 ekonomický týdeník Euro a od roku 2013 zpravodajský týdeník v anglickém jazyce E15 weekly. Divize Online provozuje například ženské weby (Dáma.cz, Recepty.cz, Maminka.cz, Fitweb.cz), mužské weby (Živě.cz, MobilMania.cz, AutoRevue.cz, Formenonline.cz), zpravodajský web E15.cz a cestovatelský portál Orbion.cz. V roce 2010 byla založena nová divize Medical Services, která nabízí kvalitní komplexní servis ve zdravotnictví, a to za oboustranné spolupráce s tradičními a významnými zdravotnickými tituly z portfolia vydavatelství Mladá fronta. Od roku 2011 vydavatelství Mladá fronta jako první nabízí elektronické tituly a mobilní tituly pro iPad a Kindle. Divize Knihy na trh ročně uvede kolem 200 nových titulů. Divize Klientské tituly nabízí komplexní výrobu klientských časopisů.

Daně pracujících studentů v 10 bodech