Park v Hostivici dostane dvě nové budovy

SEGRO Logistics Park Prague

SEGRO Logistics Park Prague Zdroj: SEGRO

Společnost SEGRO, přední majitel, správce a developer moderních skladových prostor a lehkých průmyslových nemovitostí, uzavřelo nové budoucí nájemní smlouvy pro SEGRO Logistics Park. 

V pražském SEGRO Logistics Parku v Hostivici vyrostou dvě nové budovy. První o velikosti více než 3 500 metrů čtverečních bude postavena pro společnost Pivovary Lobkowicz Group, která vede skupinu sedmi malých a středních pivovarů v tuzemsku. Společnost plánuje přestěhovat své kanceláře a skladové prostory do SEGRO Logistics Parku v roce 2017.

 

Druhá budova, jejíž výstavbu už SEGRO zahájilo, bude mít velikost 3 500 metrů čtverečních, z čehož 1 300 metrů čtverečních si pronajme mezinárodní společnost GO! Express & Logistics, která se specializuje na kurýrní a expresní služby. Zbývající část je určena pro spekulativní výstavbu.

 

SEGRO rovněž nedávno prodloužilo smlouvu se společností Schachermayer. Jde o pronájem více než 5 700 metrů čtverečních plochy v pražském logistickém parku, kde se nachází showroom, skladovací prostory a také česká centrála této původem rakouské firmy. Jedná se o obchodní společnost pro řemeslo, průmysl a obchod. Nabízí sortiment pro bydlení a stavbu, osvětlení, vestavěné spotřebiče, dřezy a terie.

 

Společnost SEGRO, Real Estate Investment Trust (”REIT”), je předním majitelem, správcem a developerem moderních skladových a výrobních prostor. Společnost je majitelem nebo správcem vice než 6 milionů metrů čtverečních ploch v hodnotě 7,4 miliardy britských liber. Společnost působí v Česku 10 let a poskytuje služby klientům z různých odvětví průmyslu. Nemovitosti firmy jsou soustředěny v rámci klíčových aglomerací a dopravních uzlů v deseti zemích Evropy, zejména ve Velké Británii, Francii, Německu a Polsku.