Lapač nečistot nebo nosič kol. Modernizovaný Kodiaq vyniká originálním příslušenstvím

Škoda Kodiaq Sportline 2.0 TDI (147 kW)

Škoda Kodiaq Sportline 2.0 TDI (147 kW) Zdroj: Auto.cz/Samuel Mareček

Škoda Kodiaq RS 2.0 TSI
Škoda Kodiaq RS 2.0 TSI
Škoda Kodiaq RS 2.0 TSI
Škoda Kodiaq RS 2.0 TSI
Škoda Kodiaq Sportline 2.0 TDI (147 kW)
50
Fotogalerie

Zvýšení praktičnosti nebo lepší vzhled, ani nejnovější Kodiaq není s doplňky pozadu. Po uvedení modernizace Kodiaqu se Škoda ozývá také s ukázkou originálního příslušenství pro své velké SUV. Kromě zvýšení praktičnosti například s nosiči kol nebo výbavou pro převoz mazlíčků má značka k mání i doplňky vylepšující čistě vizuální stránku modelu.

Z hlediska ochrany SUV jsou v nabídce například přední i zadní lapače nečistot nebo nástupní prahy z ušlechtilé oceli (rovněž usnadňující nakládání zavazadel na střechu). V tomto ohledu nechybí ani příčné střešní nosiče, na které lze upevnit třeba střešní box o objemu 380 nebo až 400 litrů.

Nabídka různých druhů koberečků do interiéru je taky samozřejmostí (celoroční, textilní i gumové), a to i pro možnou třetí řadu sedadel. Do kufru pak může zamířit velká omyvatelná plastová vana nebo rozkládací oboustranný koberec, který má jednu stranu gumovou a druhou textilní. Z tradičních Simply Clever prvků lze do kufru zmínit i síťový program nebo přepážku do plastové vany.

Video placeholde
Škoda Kodiaq po modrnizaci: Výroba v Kvasinách • Škoda Auto

Vzadu nakonec nemusí chybět ani příčná dělicí mříž, montovaná přímo za opěrkami hlavy zadních sedadel. Brání tak nežádoucímu posunu nezajištěných předmětů ze zavazadelníku do prostoru pro cestující a rovněž poslouží k přepravě větších mazlíčků, které bezpečně odděluje od posádky vpředu.

Více se dočtete na Autorevue.cz >>>