Novým šéfem pivovarů Heineken ČR bude od ledna Odin Goedhart

Odin Goedhart

Odin Goedhart

Heineken ČR, třetí největší hráč na tuzemském pivovarnickém trhu, bude mít nového šéfa Odina Goedharta z Nizozemska

Odin Goedhart pracuje ve skupině Heineken již 17 let, naposledy zastával pozici regionálního ředitele pro Velkou Británii a Irsko. Nový ředitel pivovarské skupiny Heineken Česká republika od ledna 2014 vystřídá svou krajanku Door Plantengaovou, jež dočasně vedla společnost od letošního dubna.

Plantengaová letos na jaře vystřídala v čele české pobočky Heineknu po více než dvou letech Etienna Strijpa, který odešel řídit ruskou pobočku společnosti. Souběžně s českou pobočkou šéfovala Plantengaová i slovenskou část skupiny, v jejímž čele zůstane i po 1.lednu 2014.

Noví obchodní ředitelé

Ke změnách na manažerských postech došlo v Heinekenu ČR již v červnu. Novými členy vedení se stali Ladislav Polan a František Čermák. Podle vyjádření společnosti František Čermák nastoupil na pozici obchodního ředitele On-trade a má na starost prodej sudového i baleného piva v restauračních zařízeních, zodpovědný bude dále také za obchodní podporu a distribuci.

Obchodním ředitelem Off-trade se v červnu stal Ladislav Polan. Ten má na starosti veškeré aktivity společnosti Heineken ČR na českém maloobchodním trhu. Jedním z jeho hlavních úkolů je především zavadení obchodní strategie v této prodejní cestě, ale taktéž aktivity společnosti Drinks Union Deutschland na německém trhu.