Byty U Dubu jsou v kurzu díky dobrým cenám

Byty U Dubu

Byty U Dubu Zdroj: Kuchar &Thein

Byty U Dubu
Byty U Dubu
Byty U Dubu
Byty U Dubu
Byty U Dubu
8
Fotogalerie
V půlce listopadu v Modřanech zahájil Kuchař &Thein s.r.o. výstavbu 157 komfortních a cenově dostupných bytů projektu Byty U Dubu. Dobře nastavenou nabídku bytů, standardů a především cenovou dostupnost pro klienty reflektuje fakt, že během osmi měsíců, ještě pře zahájením výstavby je prodáno 50 % bytů.

„V současné době, jsou klienti dobře informováni o realitním trhu a nabídka nových bytů stále převyšuje poptávku. Prodaných 50 % bytových jednotek ještě před zahájením výstavby považujeme za obrovský úspěch a to i vzhledem ke konkurenci projektů na Praze 4 “, říká developer Jiří Thein a pokračuje: „ velký zájem o projekt nás těší a utvrzuje, že jsme přišli na trh s kvalitním produktem a především dobře nastavenými, dostupnými cenami, které v konkurenci obstály. V dnešní době je pro kupující důležitá lokalita, občanská vybavenost, dispozice bytů, dostupnost do zaměstnání a přírody, nízká energetická náročnost, to vše náš projekt Byty U Dubu naplňuje. Ale už od začátku jsme si byli vědomi, že nakonec stejně vždy rozhoduje cena. A proto u nás byt 2+kk můžete koupit od 2,1 mil. Kč“.

Byty U Dubu vyrůstají v pražských Modřanech, mezi ulicemi Generála Šišky, Soukalova a K Dolům, v sousedství stávající zástavby rodinných domů a kousek od přírodní památky Modřanská rokle. Lokalita má plnou občanskou vybavenost a dobrou dostupnost.

Metrostav a.s. divize I, jako generální dodavatel stavby, zahájil první zemní práce v polovině listopadu. Architektonicky zajímavý a energeticky úsporný (štítek B) bytový dům postaví dle návrhu Ing. arch. Petra Bouřila z ateliéru ABM architekti v průběhu následujících dvou let.

Chytré dispozice

Zajímavostí projektu jsou tzv. chytré byty 1(2)+kk, které umožňují bydlení pro jednotlivce, pár, nebo mladou rodinu. V tomto variabilním bytě lze úpravou plánované polopříčky vytvořit jeden velký obytný prostor, nebo si ložnici zcela oddělit a vytvořit si útulný a plnohodnotný byt 2+kk. Skleněné příčky, posuvné dveře, japonské stěny, nebo tradiční samostatné vstupy změní styl bytu dle požadavků a stylu klienta. Ideální velikost bytu cca 50 m2 s prostornou lodžií (cca 12,5 m2) nabídne dostatek prostoru pro život a relaxaci, ale i velké úložné prostory. Téměř každý byt disponuje komorou a prostorem pro vestavěné skříně. Byt 1(2)+kk je vhodný také jako investice.

Ve vyšších patrech jsou umístěné atraktivní větší byty 3+kk a 4+kk s terasami až 230m2 a výhledy přes Vltavu a do nedaleké Modřanské rokle.

„ Spektrum nabízených bytů máme široké a díky těmto možnostem umíme dobře vyhovět přáním klientů. Prodeje jsme zahájili v březnu 2014 se zahajovacími cenami od 1,3 mil Kč za 1+kk a po celou dobu prodejů naše ceny reagují na poptávku klientů. Prakticky za 8 měsíců máme prodáno 78 bytů z celkového počtu 157, což je vyšší než standardní průměr prodejů na českém realitním trhu“, shrnul úspěchy prodejní a cenové strategie Ondřej Staněk, manažer prodeje Bytů u Dubu.

Projekt Byty u Dubu byl v listopadu také oceněn odbornou porotou a získal ocenění Realitní Projekt Roku 2014 na Praze 4.

www.byty-u-dubu.cz