Immofinanz ulovil do kanceláří v Jindřišské italskou Deliberti

Deliberti (ilustrační foto)

Deliberti (ilustrační foto) Zdroj: nelso.it

administrativní centrum v pražské Jindřišské ulici
Administrativní centrum v pražské Jindřišské ulici
Administrativní centrum v pražské Jindřišské ulici
administrativní centrum v pražské  Jindřišské ulici
administrativní centrum v pražské  Jindřišské ulici
6
Fotogalerie
Italský prodejce obuvi, kabelek a dalších kožených doplňků Deliberti se stal prvním významným nájemcem, kterého se rakouské skupině Immofinanz podařilo získat do nově rekonstruovaného administrativního centra v pražské Jindřišské ulici. Italové dosud prodávali jen v prestižní ulici Na Příkopě, v nákupní galerii Myslbek a v outletovém centru ve Štěrboholích.

Firma současně oznámila, že projekt Jindřišská 16 získal mezinárodní ekologický certifikát LEED Gold. Významného nájemce pro tamní kanceláře sice společnost zatím nemá, ale prý na tom usilovně pracuje.

„Pro historickou část budovy, poskytující reprezentativní prostory, jednáme s advokátními kancelářemi, finančními společnostmi či poradci. Zájem o moderní sedmipatrovou část mají především společnosti z oblasti IT a obchodních služeb,“ uvedl generální ředitel Immofinanzu Eduard Zehetner.

Galerie: Administrativní centrum developera Immofinanz v Jindřišské

Immofinanz má v České republice a na Slovensku rovněž nového manažera pro obě země. Nově vytvořenou funkci obsadil dlouholetý realitní profesionál Karel Bor.

Na vídeňské burze kótovaný Immofinanz patří mezi přední realitní skupiny v Evropě. Hodnota portfolia společnosti aktuálně činí 7,2 miliardy eur.

Philipp Gansch z Immofinanz: Příští dva roky budou tvrdé