V golfovém areálu Beroun vznikne nový rezidenční projekt

Rezidence Na Veselé

Rezidence Na Veselé Zdroj: krasnysvet.com

Malebná kopcovitá krajina na rozhraní chráněných krajinných oblastí Českého krasu a Křivoklátska představuje ideální prostředí pro relaxaci a trvalé bydlení. Do Prahy je to po dálnici pouhých 10 až 15 minut. Beroun nabízí veškerou občanskou vybavenost.

Rezidence Na Veselé se nachází přímo v golfovém areálu Beroun Golf Resort v půvabném prostředí nedaleko města Berouna. Malebná kopcovitá krajina na rozhraní chráněných krajinných oblastí Českého krasu a Křivoklátska představuje ideální prostředí pro relaxaci a trvalé bydlení. Do Prahy je to po dálnici pouhých 10 až 15 minut, blízký Beroun nabízí veškerou občanskou vybavenost jako jsou školy, školky, zdravotnická zařízení, úřady, obchody, služby a další.

Rezidence Na VeseléRezidence Na Veselé | krasnysvet.com

www.krasnysvet.com

Rezidence Na Veselé chce navázat na úspěch golfového areálu, který byl uveden do provozu v květnu roku 2009, ale také na pozitivní odezvu již postaveného bytového projektu Rezidence Golf Beroun. Budoucím obyvatelům Rezidence Na Veselé bude k dispozici příjemný park umístěný ve vnitrobloku bytového domu, 2 tenisové kurty, universální venkovní hřiště, dětský park s lanovou dráhou a tréninkové golfové plochy. Počítá se zde také s autobusovou zastávkou a obchodem se smíšeným zbožím.

Rezidence Na Veselé nabídne 94 bytových jednotek ve dvou bytových domech se 128 parkovacími místy. V první etapě, která bude zahájena v první polovině tohoto roku, vznikne 38 bytových jednotek o velikosti 2+kk až 5+kk. Manažer projektu je Ing. Martin Klein ze společnosti Projectil Group, architekty projektu jsou Ing. arch. Ivo Chvojka a Ing. arch. Jan Šabart, dodavatelem stavby je sdružení firem T.A.Q. s.r.o. a Interma a.s. Investorem je společnost Tifannys s.r.o., jejímž majitelem je jihokorejská firma KOS WIRE EUROPE s.r.o.

Rezidence Na VeseléRezidence Na Veselé | krasnysvet.com

www.krasnysvet.com

Projekt nabídne byty 2+kk až 5+kk s tím, že u větších bytů se majitelé mohou rozhodnout, zda preferují komfortní velikost bytu s menším počtem pokojů nebo účelnou velikost s větším počtem pokojů. K bytu získá jeho majitel mj. zděný sklep, podlahové vytápění, centrální vysávání a chráněný vjezd do areálu.

„Převážná část nabízených bytů je 3+kk až 5+kk. Zatímco v předchozích letech byl zájem spíše o menší byty, nyní naopak registrujeme zájem o byty prostornějšího charakteru. Proto jsme také dispozici bytových domů upravovali podle zájmu našich potenciálních klientů,“ uvedl projektový manažer Rezidence Na Veselé Ing. Martin Klein.

Architektura Rezidence Na Veselé reflektuje urbanistické řešení celého areálu Beroun Golf Resort. Bytové domy budou dvoupodlažní až třípodlažní, s neplným ustupujícím čtvrtým podlažím, které tvoří celkem 5 pomyslných nástaveb. Ty v dálkových pohledech působí jako samostatné bodové domy.

Rezidence Na VeseléRezidence Na Veselé | krasnysvet.com