FNZ nabere v Brně padesát nových vývojářů, vybírá jen talenty

Ilustrační foto

Ilustrační foto

Společnost FNZ, přední poskytovatel wealth management platform technologie, hodlá rozšířit tým svých vývojářů v Brně minimálně o 50 nových pracovních míst.

Pracovní příležitosti vytvořené touto společností, která působí v oblasti dynamicky se vyvíjejících technologií, jsou kombinací pozic programátorů a software testerů.

Společnost zaznamenala významný růst od svého počátku v roce 2002 a nyní zaměstnává přes 135 lidí ve své pobočce v Brně. Ohlášená náborová aktivita má zaručit podporu stávajícího podnikání, ale rovněž zajistit podmínky pro další růst společnosti v následujícím období.

„Byli jsme svědky rapidní expanze během posledních deseti let, v jejichž průběhu jsme neustále poskytovali inovační řešení pro naše klienty. Jedním z klíčových prvků je pro nás nábor talentovaných, pracovitých a ambiciózních lidí,“ uvedl globální ředitel pro lidské zdroje Daniel Kasmir.

„Identifikovali jsme Brno jako město s dostupnou a talentovanou pracovní sílou. Noví zaměstnanci mohou očekávat rychlý kariérní růst a možnost pracovat na nejmodernějších technologiích. Průměrný věk našich zaměstnanců je 28 let, což nám zaručuje kreativní pracovní prostředí,“ dodal Kasmir.

O úspěchu firmy rozhodne schopnost získat talenty

Polemika: Pomohla by legalizace švarcsystému firmám i ekonomice