Jak mít přehled o domácnosti i ze zahraniční dámské jízdy?

Jak mít přehled o domácnosti i ze zahraniční dámské jízdy?

Jak mít přehled o domácnosti i ze zahraniční dámské jízdy?

Poslední dobou jsou stále více v kurzu prodloužené víkendy spojené s návštěvou nějaké evropské metropole. Pro vás to má být zábava s kamarádkami, objevování a hlavně odpočinek. Jak si tuto dovolenou ale užít, když se v hloubi duše děsíte, co se doma bez vaší režie děje, v kolik chodí děti spát a zda si dělají úkoly?

Sdílejte si fotky

Online úložiště OneDrive umožňuje nahrávat a jednoduše sdílet fotky s kýmkoli chcete. Vše, co vyfotíte, můžete z telefonu okamžitě uložit na OneDrive a doma uvidí, jak se máte. Stejně tak vám partner může na OneDrive uložit video ze školní besídky, kterou jste při pobytu v zahraničí zmeškala. Vy se na ní můžete podívat, i když jste stovky kilometrů od domova. Stačí připojení k internetu. A že se obáváte, že se vám tam všechno nevejde? OneDrive nabízí až 1024 GB (1 TB) volného prostoru, který pojme milion dokumentů, 70 tisíc fotek, 10 tisíc mp3 souborů nebo 100 filmů. Vaše víkendové zážitky tedy určitě nebudete muset promazávat kvůli nedostatku prostoru.

Kontrolujte splněné povinnosti

Pokud si myslíte, že se bez vašeho oka domácí úkoly skutečně neobejdou, můžete je dětem kontrolovat díky aplikaci OneNote. Jedná se o multifunkční poznámkový blok, ve kterém si děti mohou v přehledné struktuře vést veškeré své studijní zápisky, včetně domácích úkolů. Když je doma dokončí, vy už je vidíte ve svém telefonu nebo tabletu a můžete do nich i přímo zasahovat a upravovat. Děti doma na svých počítačích vaše změny i komentáře okamžitě uvidí a mohou podle nich úkoly opravit.

Jak mít přehled o domácnosti i ze zahraniční dámské jízdy?Jak mít přehled o domácnosti i ze zahraniční dámské jízdy?

Volejte si

Díky aplikaci Skype, kterou můžete mít nainstalovanou v telefonu i tabletu, si můžete neomezeně volat jak s partnerem, tak s dětmi. Volat můžete nejen na počítač, ale i na pevnou linku. Víte, že se jim dobře vede, že jsou zdravé a spokojené, a to i přesto, že máma není doma.

Všechny popsané aplikace v sobě ukrývá sada Office 365 pro domácnosti, kterou může v rámci jednoho ročního předplatného využívat pět členů jedné domácnosti až na třech svých zařízeních – telefonu, tabletu a počítači. Nezáleží ani, jaký operační systém používáte, protože Office 365 můžete bez problémů používat nejen na systémech Windows 7 SP1 a novějších verzích, ale také na Mac OS 10.10, iOS 8.0 a novějších, stejně jako na zařízení se systémem Android KitKat a novějších. Tedy prakticky na všech v současnosti používaných operačních systémech. Z hlediska nákladů vás pak měsíční předplatné bude stát jako jeden oběd s kamarádkou.

Součástí Office 365 pro domácnosti jsou i všechny známé programy, jako Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Publisher i Access. V rámci předplatného máte k dispozici vždy nejnovější verzi aplikací, 60 volných minut měsíčně pro volání na pevné linky a prostor o velikosti 1024 GB pro vaše data na online úložišti.

www.officedomu.cz.