Nejdostupnější telefon pro sítě páté generace realme 8 5G je v Česku

Zdroj: ASCENSION INTERNATIONAL TRADING CO., LIMITED

Nejrychleji rostoucí značka mobilních telefonů na světě realme uvedla na český trh další zajímavou novinku. Model realme 8 5G určený pro sítě páté generace, který přichází s cenou, která zpřístupní rychlý přenos širokému okruhu uživatelů.

Realme 8 5G  je nejnovějším příspěvkem firmy k propagaci sítí páté generace, které výrazně zlepšují kvalitu, rychlost a spolehlivost internetového připojení. To samozřejmě ovlivní i způsob využití chytrých telefonů. A nejen v oblasti zábavy. Sítě 5G umí v jeden moment propojit tisíce zařízení a otevírají prostor k dalšímu rozvoji digitálního vzdělávání nebo práce na dálku.

ASCENSION INTERNATIONAL TRADING CO., LIMITED

Na to je realme 8 5G skvěle připravený. O jeho dostatečný výkon se stará procesor Dimensity 700 5G se 4GB nebo 8GB operační pamětí. Procesor byl navíc vyroben 7nm technologií, která umožní až o 30 % nižší spotřebu energie. Na tento aspekt se realme zaměřilo důkladně, protože sítě 5G logicky spotřebovávají energie více. Kromě baterie s kapacitou 5000 mAh má telefon také systém podpory 5G chytré úspory baterie. Inteligentní technologie dokáže vyhodnotit sílu signálu v okolí a sama o sobě přepíná z 5G sítě na 4G, čímž dokáže uspořit o 30 % energie víc než jiné 5G telefony.

Realme 8 5G disponuje navíc super pohotovostním režimem, který lze zapnout, když kapacita baterie klesne pod požadovanou hodnotu. Výrobce udává, že po aktivaci při zbývajících 5 % kapacity lze s telefonem ještě dvě hodiny telefonovat nebo šest hodin poslouchat hudbu.

ASCENSION INTERNATIONAL TRADING CO., LIMITED

Značka realme pracuje s kombinací nejnovějších technologií, přitažlivého designu a nízké cenovky dlouhodobě. Míří hlavně na mladou generaci, která si život bez výkonného designově zajímavého telefonu už nedokáže představit. Vzhledem k tomu, že mladí dokážou hltat nepřetržitě dlouhé hodiny videí, dali si v realme záležet i na displeji. Ten má rozměry 6,5 palce, FullHD+ rozlišení a potěšující 90Hz obnovovací frekvenci. Nejdostupnější 5G telefon na českém trhu nabízí zároveň úložiště o velikosti úctyhodných 128 GB a podporou až 1TB paměťových karet.

Spolu s realme 8 5G přichází na český trh ještě model nižší střední třídy realme C21. Jde o spolehlivý telefon, který uživatele nenechá na holičkách v práci ani na cestách. Má také kapacitu baterie 5000 mAh a výrobce uvádí délku pohotovostního režimu až 47 dní! Model realme C21 ale přináší i kvalitní displej a k zahození není ani hlavní 13 Mpx fotoaparát. Ten nabízí třeba funkci PDAF pro rychlejší a přesnější zaostření.

ASCENSION INTERNATIONAL TRADING CO., LIMITED