Úspěšné firmy myslí na zdraví zaměstnanců. Ti nejlepší budou certifikováni titulem Firma pro zdraví

Zdroj: Firma pro zdraví

Na půdě Senátu Parlamentu ČR budou 3. dubna 2018 oceněni zaměstnavatelé, kteří jsou inspirací v prosazování zdravého životního stylu na pracovištích. Ti nejlepší budou certifikováni titulem Firma pro zdraví a obdrží originální šperk – křišťálový Aqamarin, který navrhl Lukáš Jabůrek, kreativní ředitel společnosti Moser.

 „Rádi bychom pozvali nejen ty, kteří s námi již spolupracují. Chceme dát prostor i firmám, o kterých se dozvíme nebo se nám samy přihlásí," říká Yvona Hartlová, zakladatelka programu Firma pro zdraví.

Tento inspiruje, podporuje a oceňuje konkrétní firmy za jejich aktivity v oblasti péče o zdraví a životní styl zaměstnanců. Právě zdraví se stává sdílenou hodnotou, kde mají zaměstnanci i zaměstnavatelé společné zájmy. Zaměstnavatel získá loajální a motivované zaměstnance, zaměstnanci si budou zaměstnavatele vážit. K tomu, aby se tento společný zájem mohl realizovat pomáhá program Firma pro zdraví, podporovaný WHO, Evropskou komisí a Ministerstvem zdravotnictví.

Jedním z impulzů pro vznik programu Firma pro zdraví byl úspěšný a inspirativní příběh firmy, která pro své zaměstnance zorganizovala preventivní program, jenž zachránil konkrétní lidské životy. Dnes je program Firma pro zdraví se svými odbornými garanty, zkušenostmi a doporučeními oprávněn certifikovat podniky a organizace titulem Firma pro zdraví. 

Pro více informací navštivte www.firmaprozdravi.cz